Agenda
Contact
Kids Event

Het KidsEvent is een programma van Youth For Christ Harlingen in samenwerking met de Evangelie gemeente Harlingen, basisschool de Diamant en kinderclub Herbaijum. Het KidsEvent is in de eerste week van de zomervakantie en zijn er diverse activiteiten zoals sport, spel, toneel, acteren en knutselen. Check onze agenda voor tijden en data

SPONSOREN & GIFTEN
Het KidsEvent is gratis voor alle kinderen, omdat het geheel gratis is zijn wij op zoek naar sponsoren en giften. Wil je hierin bijdragen dan kun je contact met ons opnemen via ons e-mail adres of een bedrag overmaken op ons rekeningnummer.

          Youth For Christ Harlingen
          NL31INGB0009477526
          Rsin nummer 00302263

VRIJWILLIGERS
Een event kan niet draaien zonder vrijwilligers, lijkt het je leuk om als vrijwilliger mee te draaien tijdens het KidsEvent dan ben je van harte welkom. Je kunt je via onze website aanmelden voor één dag of voor het gehele KidsEvent. Het KidsEvent begint op maandag 24 juli tot en met vrijdag 27 juli. Heb je je niet aangemeld dan kun je je ook aanmelden op een KidsEvent dag bij het YFC team.

DAGPROGRAMMA
Vierdagen hebben wij een programma voor het basisonderwijs vanaf 14:00 - 16:30 uur en is er vanaf 19:00 - 21:30 uur een programma voor de ouderejeugd.

Bekijk onze foto's, Klik hier