Agenda
Contact

KidsEvent 2017 - Dag 4

De laatste dag van het kidsevent, was een prachtige dag vol met verassingen. Zo stond er bijvoorbeeld een heus springkussen!

We begonnen weer op het grasveld met het dagelijkse dansje om de spiertjes op te warmen.

Na het dansen kregen de kids allemaal een heerlijke cupcake en een beker limonade. De cupcakes waren zo versierd dat ze leken op het eiland Patmos.

Na de overheerlijke cupcakes hebben we binnen de stembanden nog lekker losgemaakt met liedjes zoals voeten heb je van de heer gekregen en wij zullen opstaan en met hem mee gaan!

Het toneelstukje ging dit keer over Johannes die verbannen was naar het eiland Patmos. Daar hoorde hij de stem van de heer die vertelde wat hij op moest schrijven, zodat hij uiteindelijk het bijbelboek openbaringen kon schrijven. De kinderen die deze week super geholpen hebben met het opvoeren van de toneelstukjes kregen na afloop een prachtige zonnebloem.

Na het toneelstuk werd er van alle kinderen, begeleiders en vrijwilligers een groepsfoto gemaakt.

Binnen werd er weer heerlijk geknutseld, dit keer een prachtige lampion, wat een schitterende werkjes weer. Buiten werd er weer volop en fanatiek gebasketbald, gevoetbald, gevolleybald en gekaatst.

Na een pauze met limonade en een stukje appel of mandarijn werden er weer super leuke spelletjes gedaan. Je kon boogschieten, een rebus oplossen, met een verrekijker zoeken, er was een heuse survivalbaan en een glibberige zeepbaan. Tijdens de spelletjes kregen de kleinste de gelegenheid om heerlijk rond te springen op het springkussen.

Als afsluiting kregen de kinderen een prachtige rugzak mee. Hierin zat de groepsfoto die eerder die dag gemaakt was, een mooie spreuk en allemaal leuke spulletjes. Wat een mooi aandenken.

Iedereen bedankt voor deze prachtige week waar de kinderen maar ook de vrijwilligers, begeleiders en ouders zichtbaar van hebben genoten.

<< Ga terug naar de vorige pagina