Agenda
Contact

KidsEvent 2017 - Dag 3

De derde dag is alweer achter de rug. Wat een feest was het weer! Het heerlijke weer werkte echt mee. Na een heerlijk disconummer met Zonnetje gingen we los met leuke liedjes. We hebben vet gedanst op noord oost zuid west!

Vandaag was het toneelstuk weer super! Er was een zeer belangrijk iemand een boekrol (bijbel) aan het lezen maar ze snapte er niet veel van. Gelukkig kwam er iemand die het supergoed uit kon leggen. Zij legde uit wat er in de boekrol stond. Zo is de bijbel voor ons net een kaart die ons laat zien waar je het beste heen kunt.

Daarna kon iedereen weer kiezen om te gaan knutselen of te sporten. (Basketbal, voetbal of volleybal). Door het heerlijke weer werd er weer veel plezier gemaakt op het sportveld. Wat is het toch leuk dat er zoveel jongelui helpen en enthousiast zijn om met de kinderen te sporten. Ook het knutselteam heeft weer een hele leuke knutsel verzorgt. Tijdens een survival heb je een kaart nodig. De kinderen mochten met oude kaarten een memo bord maken. De resultaten zijn echt weer Schitterend!!!

Ondertussen stond er bij de catering weer heerlijk fruit en limonade klaar! Wat is dat toch weer goed geregeld! Dus na het knutselen en het sporten kon iedereen zich weer tegoed doen aan allerlei lekkers. Het was vandaag echt leuk omdat er veel bezoekers kwamen om de kinderen aan te moedigen. Wat was het gezellig!

Na de pauze waren er 9 Challenges. Bij iedere Challenge kon je een stukje kaart krijgen. Die kaart moest in elkaar gepuzzeld worden. Op de achterkant van de kaart stond het adres waar de schat te vinden was. De schat stond midden in het zwembad. Dus je moest nat worden om een boekrol op te halen! In het boek rolletje stond wat je kreeg. Heerlijke patat gesponsord door het Praathuis! Wat geweldig! Na de patat kreeg iedereen nog een bellenblaas en nadat zonnetje samen met ons tien duizend luchtballonnen heeft gezongen was de middag weer voorbij. Vanavond wordt er nog gesport op het veld voor de tien plussers. Ook dat zal vast en zeker weer heel gezellig zijn.

Morgen is alweer de laatste dag voor het kidsevent. Ben jij ook weer benieuwd wat dat zal brengen kom kijken en beleef het mee!!

Psssss (Doe kleren aan die nat en vies mogen worden en neem een handdoek mee!!!)

<< Ga terug naar de vorige pagina